Disseny Gràfic & Il·lustració


KO! va néixer oferint únicament serveis de disseny gràfic abarcant totes les especialitats possibles: branding (imatge corporativa), editorial (maquetació de revistes i portades de discs), packaging (disseny d’envasos comercials), disseny tèxtil (marxandatge), cartellisme (dissenys de pòsters d’esdeveniments) entres d’altres. Intentem que tots els projectes que toquem tinguin el nostre segell particular.

Packaging

Àmplia experiència en disseny de packaging, sobretot en el sector alimentari gràcies a marques com Borges o Arbequina.

Portades de discs

Experts en la imatge de treballs discogràfics com Buhos, Xeic, Portobello o Extracto de Lúpulo.

Branding

Ens encanta començar projectes des de 0 i inciar tota la seva imatge corporativa, però també fem restylings de marques que necessiten modernitzar-se.

Web

Tot projecte necessita tenir un espai web funcional i atractiu. Molts dels clients a qui fem serveis integrals, ja han trasnformat la seva web.

Comunicació Online


Estem connectats a les xarxes socials des dels seus inicis i hem gestionat tot tipus de comptes. Els serveis d’estratègia digital i de community manager són un dels més demandats pels nostres clients tant pel dia a dia dels projectes com en la cobertura en directe d’esdeveniments puntuals. Som experts en trobar el contingut i el to ideal per cada moment acompanyats dels nostres dissenys i de les nostres animacions. A la comunicació online, ser polivalents és un gran avantatge i creem el nostre propi contingut.

Màrketing


En una de les disciplines on més gaudim és quan el client ens dóna llibertat per pensar un relat. Crear campanyes publicitaries ens fascina i com que donem serveis 360º, podem arribar a on molts no poden arribar. Som experts en llançaments de productes, ja siguin treballs discogràfics, noves entrades de festivals o productes comercials. Com és lògic, el màrketing digital també és una de les nostres especialitats. Ajuntar el màrketing i les xarxes socials, actualment, és inevitable i necessari.

Campanyes publicitaries

Ens agrada captar l'atenció de la gent fent campanyes que trenquen esquemes.

Màrketing digital

El nostre missatge arriba al target que vol el client gràcies a totes les opcions que ens donen les xarxes socials i fem créixer els projectes.

Motion Graphics


Actualment a les xarxes socials, ja no n’hi ha prou en fer contingut estàtic, ara els usuaris volen animacions i gràcies al nostre servei de motion graphics podem omplir els teus canals de dinamisme. Els teus stories de Instagram deixaran de ser avorrits! Podem animar qualsevol cosa que tinguis en ment.

VideoStories

Causa sensació amb una comunicació plena d'animacions. Deixa als teus usuaris captivats!

VideoLyrics

Si tens un grup de música i vols un videolyric, en tenim de tot tipus i per tot tipus de butxaques.

Vídeo & Foto


L’última de les disciplines que hem incorporat a l’estudi és la de la producció audiovisual. Podem crear qualsevol tipus de projecte: aftermovies d’esdeveniments, videoclips, reportatges, concerts en directe, spots de televisió.

Clips en directe

En el món del rock, no tenim cap grup que se'ns resisteixi. Hem estat en desenes de festivals i hem gravat a centenars de grups de primera línia en directe.

Aftermovies

Captem l'essència del teu esdeveniment fent un vídeo que recordarà per sempre l'acte. Festivals com el Clownia, el Festiuet o el PintorRock ja saben com ens les gastem!